Maxgreenwall

TOPGROEN - MAXGREENWALL

Deze groene wand creëert een gezonde, sfeervolle en fijne binnenruimte. Met diverse mogelijkheden tot personalisatie van de Maxgreenwall is het eenvoudig om je binnenruimte te vergroenen met echte planten. Daarnaast straalt de Maxgreenwall een luxueuze en bewuste keuze uit naar het personeel en klanten. Doordat er verschillende soorten planten gekozen kunnen worden kun je de Maxgreenwall stylen naar je interieur. 

De Maxgreenwall heeft een luxueuze uitstraling maar ook nog vele andere voordelen:

- Verhoogd de luchtkwaliteit
- Verbetert de productiviteit van medewerkers
- Vermindert omgevingsgeluid
- Verbetert de mentale en fysieke gezondheid
- De Maxgreenwall is eenvoudig te verplaatsen
- Makkelijk te installeren en onderhouden
- Ontwerp naar eigen wens is mogelijk

Max Green Wall

Plantenassortimenten

Wij bieden vier assortimenten aan met 3-8 soorten planten. Elke plant heeft een kenmerkend uiterlijk of een hoge luchtzuiverende functie. Een andere optie is om de Maxgreenwall met eigen planten in te richten. Deze vele opties bieden flexibiliteit en mogelijkheden om het plantenassortiment aan te passen wanneer dit gewenst is.

Zuurstofcirculatie

De muur bevat een systeem dat zuurstof circuleert om de beplanting in goede conditie te houden. Verder zorgt dit systeem er ook voor dat de geproduceerde zuurstof van de plantenwand door de gehele binnenruimte wordt verspreid. Kies voor een gezond binnenklimaat met een verbeterde luchtkwaliteit!

Irrigatiesysteem

Deze groene muur bevat een ruim water reservoir van 20 liter wat maar één keer in de vier weken bijgevuld hoeft te worden. Door het efficiënte irrigatiesysteem, gebaseerd op capillaire werking, gebruiken de planten alleen de benodigde hoeveelheid water.

Groeilicht

De Maxgreenwall bevat een groeilicht wat speciaal is ontwikkeld voor beplanting, zodat de planten ook in donkere ruimtes blijven floreren. Hierdoor kunt u de Maxgreenwall overal neerzetten in uw interieur en blijft het groen van hoge kwaliteit.

Verplaatsbaar

Onder de Maxgreenwall zitten wieltjes waardoor de groene wand makkelijk verplaatsbaar is. Op deze manier kan de groene muur als scheidingswand worden gebruikt of gewoonweg worden verplaatst als u de ruimte opnieuw indeelt. De Maxgreenwall kan daardoor ook mee verhuisd worden naar een nieuwe locatie. 

Aansluitbaar met andere groene wanden

Deze groene muur is niet alleen makkelijk te bewegen maar kan ook aangesloten worden op andere Maxgreenwalls om een grote levende binnenmuur te creëren. Dit is mogelijk via een PLC computer, welke zich bevindt in de technische ruimte onderaan de Maxgreenwall.  
De afmetingen van de Maxgreenwall zijn:
Hoogte: 221 cm
Breedte: 104 cm
Diepte: 37 cm

Bestuurbaar via applicatie

Alle technische snufjes zoals de waterpomp, het groeilicht en de zuurstof circulatie zijn eenvoudig aan te passen via een applicatie.

Interesse gewekt?

Is jouw interesse gewekt, neem dan contact met ons op en wij informeren je graag.