Vacatures

Help jij ons verder naar een groenere wereld? 

Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

TOPGROEN

TOPGROEN is een jong & groen bedrijf met als doel om zoveel mogelijk vierkante meters dak in Nederland en ver daarbuiten groen te maken. We leveren in heel Nederland en indien gewenst installeren we ook door heel het land met onze eigen mensen. Wij doen dit met veel passie en enthousiasme en dit zorgt ervoor dat ons model inmiddels een groot succes is gebleken.

YOU

In verband met onze snelgroeiende organisatie zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team. We zoeken hiervoor een Commercieel Medewerker Binnendienst. Jij bent verantwoordelijk voor de binnenkomende telefoontjes & e-mails en je helpt onze klanten op weg bij het kiezen van het juiste groendak. Je zorgt vervolgens dat orders worden besteld en dat de planning voor de leveringen en installaties up to date is. Verder zorg je voor onze social media kanalen. 

ANOTHER DAY AT THE OFFICE

Geen idee hoe jouw dag er uitziet! Hij begint in elk geval met een verse kop koffie op ons kantoor in Utrecht. Vervolgens start je de computer op en zal de telefoon ook vanzelf gaan rinkelen. We houden van adequaat en snel reageren op de vragen van onze klanten. Just go with that flow & Make Holland Green Again.

Je kunt snel schakelen: bellen, mailen, plannen & overleggen. Met je manager, met gemeentes over subsidies, met onze klant, met onze kweker en met onze installateurs.

Lunchen is een sociaal moment, dat doen we met elkaar op kantoor, vers brood, fruit en beleg. Geen bammetjes mee van thuis, gewoon lekker aanschuiven. 

WHAT WE ARE LOOKING FOR

Wij zijn op zoek naar goedlachse en creatieve medewerkers die sterke affiniteit hebben met (online) verkoop. Je bent ervaren in gebruik van diverse softwareprogramma’s. En je bent communicatief zeer vaardig en zelfstandig.

Klantcontact hebben wij zeer hoog in het vaandel staan: de klant, no matter what, is altijd koning.

Je bent bij voorkeur woonachtig in Utrecht of directe omgeving zodat je met de fiets naar ons kantoor kunt komen. Het betreft hier een part-timefunctie (16 - 24 uur per week).

Een gedeelte van de uren thuiswerken behoort tot de mogelijkheden in deze functie (max 1 dag per week).
Door middel van een uitgebreid onboarding programma brengen wij jou alle noodzakelijke kennis bij over sedum en groendaken zodat je na enkele weken zelfstandig kunt acteren in deze commerciële functie.

INTERESTED?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden over ons bedrijf en de functie dan kijken we uit naar je sollicitatie.

daniel@topgroen.nl

Voor meer informatie kun je ook bellen met Daniël Schoenmaker: 06-24573469.

Jobvizier zal ons begeleiden bij de selectieprocedure. 

www.topgroen.nl

#MakeHollandGreenAgain