Code groen

Hoe werkt dat, die CODE GROEN?

Wij geloven sterk in ambassadeurs! Als jij tevreden bent over jouw TOPGROEN dak, dan ben jij de aangewezen persoon om ook anderen enthousiast te maken voor een TOPGROEN dak. Denk bijvoorbeeld aan je buren, je vrienden en je familie.
En wij willen jouw hulp uiteraard belonen.

Jouw CASHBACK

Nadat jij jouw TOPGROEN dak geleverd hebt gekregen, krijg je van ons een persoonlijke kortingscode (CODE GROEN) die je zo vaak als je wilt zelf kunt gebruiken of die je kunt delen met je buren, je vrienden en je familie.
Elke keer als jouw CODE GROEN wordt gebruikt bij een bestelling krijg jij van ons een ambassadeurs fee van 7,5%* van het orderbedrag van deze nieuwe bestelling.
Om het voor jouw buren, jouw vrienden en jouw familie interessant te maken om jouw CODE GROEN te gebruiken bij hun bestelling krijgen zij óók een korting op de aankoop van 2,5% van het orderbedrag.
Deel dus vooral jouw CODE GROEN met zoveel mogelijk mensen, dit kan ook op je sociale mediakanalen. Een nieuwe koper hoeft jou niet te kennen om jouw CODE GROEN te gebruiken. Bij elke order met jouw CODE GROEN krijg jij jouw ambassadeur fee.

Op deze manier proberen we te stimuleren dat zoveel mogelijk mensen TOPGROEN daken gaan realiseren. Een soort groene olievlek!
Als iedereen zijn of haar netwerk inzet om groen te realiseren dan dragen we met elkaar bij aan een groenere omgeving.
Wat het extra leuk maakt is dat je jouw eigen TOPGROEN dak kunt terugverdienen door anderen te stimuleren een TOPGROEN dak aan te schaffen.

Als TOPGROEN-ambassadeur word je daarnaast regelmatig door middel van een digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het door ons gerealiseerde aantal groene vierkante meters.

Wat doet TOPGROEN?

Een groenere wereld begint bij jezelf! Dus doen wij dat ook… Elk jaar selecteert TOPGROEN diverse projecten waarbij wij een bijdrage leveren aan het vergroenen door een groendak.
Onze klanten kunnen stemmen en zo een keuze maken. Iedereen kan suggesties aandragen!

Als een dak is geselecteerd dan starten we een crowdfund-actie waarbij TOPGROEN het bedrag dat is gedoneerd aan het project verdubbelt tot maximaal de totale kosten van het project.

* Het bedrag van de ambassadeur fee is gemaximeerd op € 250,00 per order.
* De ambassadeurskorting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.