Hellend sedumdak

Een hellend Topgroen dak

De #voordelen die een groendak allemaal heeft gelden natuurlijk ook voor een hellend groendak. Een hellend groendak is daarnaast een stuk mooier dan een gewoon hellend dak zonder groen.

Opbouw
Hellende groene daken kunnen toegepast worden vanaf 5 graden en tot 45 graden helling. Om het groendak mooi op zijn plek te houden zijn er speciale systemen ontworpen zodat het groendak er niet vanaf glijdt. Topgroen biedt altijd een compleet systeem aan inclusief alle benodigde materialen.

Installatie
Voor de installatie van het groendak is het van belang dat er valbeveiligingspunten aanwezig zijn of gecreëerd worden. Wij denken altijd met u mee om de best passende oplossing te vinden. Doordat onze installateurs allen getraind en over de juiste certificatie beschikken kunnen wij de installatie professioneel en deskundig voor u uitvoeren. Het is natuurlijk ook mogelijk om het zelf aan te leggen.

Jouw groendakenpartner
Topgroen is jouw partner voor een hellend groendak. Wij maken een passende offerte die aansluit bij de wensen van jouw groendak.
Wij zullen zowel de benodigde onder materialen als het groendak leveren en installeren.

Interesse gewekt?
Is jouw interesse gewekt, neem dan contact met ons op en wij informeren je graag.