Bezorging & Levertijd

Wij leveren het door jou bestelde TOPGROEN dak zo snel en zo vers mogelijk bij jou thuis. Wat betekent dat concreet?

Wat gebeurt er voordat we bij jou thuis komen bezorgen?

Als jij je dak bij ons besteld hebt dan hebben wij 5 werkdagen nodig om het TOPGROEN dak helemaal zoals jij het besteld hebt, vers van het land bij jou te leveren.

We zoeken een mooi volgroeid stuk sedum uit op het land waar het sedum groeit. Dit sedum wordt de dag voor de levering los gestoken van de ondergrond. We snijden het sedum in handzame stukken en rollen deze voor je op. De rollen worden op een pallet gezet en samen met de andere artikelen staat jouw bestelling klaar voor het transportbedrijf.

Bezorging

Op de dag van de levering haalt het gespecialiseerde transportbedrijf jouw bestelling op en brengt die bij jou thuis voor de deur. Je bestelling wordt geleverd op 1 of meerdere pallets.

Het transportbedrijf neemt op de afleverdag contact met jou op om je te laten weten wanneer het aflevermoment ongeveer zal zijn. Dit gebeurt meestal als ze zich 30 minuten van de door u opgegeven locatie bevinden.

Wil je al eerder weten wanneer je de bestelling ongeveer kunt verwachten dan kun je op de dag van de levering met ons bellen. Als je ons je ordernummer geeft bellen wij voor je met de chauffeur voor een tijdsindicatie.

Bezorgingen vinden plaats op werkdagen met uitzondering van de maandag.