Sedum Mix Trays

Bereken jouw dak

sedum mix trays

Prijs inclusief systeem

Vanaf € 52,95 per m²
tot 25
van 25 tot 50
van 50 tot 75
van 75 tot 100
Vanaf 100
65,95 per m²
62,95 per m²
59,45 per m²
56,45 per m²
52,95 per m²

Geschikt voor

Vrijwel alle wat stevigere constructies zoals een stenen tuinhuis, stevige schuur, uitbouw of garage. Als een volwassen persoon over het dak kan lopen, is het op zeker geschikt voor de Sedum Mix Trays.

Omschrijving

De Sedumt mix tray is een lichtgewicht tray van schuim, bestaande uit gerecycled polyurethaan. De onderzijde van de tray is voorzien van een drainagelaag die zorgt voor de afvoer van het regenwater. De combinatie van deze materialen leidt tot optimale groeicondities voor de beplanting.De voorbegroeide trays bevatten zes tot acht verschillende soorten Sedum. De Sedumplantjes groeien op een speciaal door ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedum mix tray altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Vegetatiemat

De voorbegroeide trays bevatten zes tot acht verschillende soorten Sedum. De Sedumplantjes groeien op een speciaal door ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedum mix tray altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

 

 

Bereken jouw dak