Sedum Mix Cassettes

Bereken jouw dak

sedum mix cassettes

Prijs inclusief systeem

Vanaf € 52,95 per m²
tot 22
van 22 tot 59
van 59 tot 100
van 100 tot 200
Vanaf 200
64,95 per m²
64,95 per m²
61,95 per m²
57,45 per m²
52,95 per m²

Geschikt voor

Vrijwel alle wat stevigere constructies zoals een stenen tuinhuis, stevige schuur, uitbouw of garage. Als een volwassen persoon over het dak kan lopen, is het op zeker geschikt voor de Sedum Mix Cassettes.

Omschrijving

De Sedum mix Cassette is een cassette van gerecycled HDPE. De onderzijde van de cassette is voorzien van een drainagelaag die zorgt voor de afvoer van het regenwater. De combinatie van deze materialen leidt tot optimale groeicondities voor de beplanting. De voorbegroeide cassette bevatten zes tot acht verschillende soorten Sedum. De Sedumplantjes groeien op een speciaal door ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedum mix cassette altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Vegetatiemat

De voorbegroeide trays bevatten zes tot acht verschillende soorten Sedum. De Sedumplantjes groeien op een speciaal door ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedum mix tray altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

 

 

Bereken jouw dak