Sedum Mix light Cassettes

Bereken jouw dak

sedum mix light cassettes

Prijs inclusief systeem

Vanaf € 50,45 per m²
tot 22
van 22 tot 59
van 59 tot 100
van 100 tot 200
Vanaf 200
59,95 per m²
59,95 per m²
56,95 per m²
53,45 per m²
50,45 per m²

Geschikt voor

Vrijwel alle constructies zoals een tuinhuis, schuur, uitbouw of garage. Als een volwassen persoon over het dak kan lopen, is het op zeker geschikt voor de Sedum Mix Cassettes.

Omschrijving

De Sedumt mix light Cassette is een lichtgewicht cassette van gerecylcled polypropyleen begroeid met 6-8 verschillende soorten sedum. De onderzijde van de Cassette is voorzien van wat gaatjes die zorgt voor de afvoer van het regenwater indien de cassette is verzadigd. De combinatie van deze materialen leidt tot optimale groeicondities voor de beplanting. De Sedumplantjes groeien op een speciaal door ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedum mix Cassette altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Vegetatiemat

De voorbegroeide trays bevatten zes tot acht verschillende soorten Sedum. De Sedumplantjes groeien op een speciaal door ontwikkeld substraat. Bij levering is de Sedum mix Light cassette altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Bereken jouw dak